Her kommer noen skikkelige smaksbomber til tapas bordet! Varmende og heftige retter som lett jekker temperatur og smaksløker et par-tre hakk opp 🙂
Tilbehør : Div spekemat og brød
Du trenger:
1 flaske Ask pizzasaus, ( mild eller sterk etter eget valg )
1 ss røkt paprikapulver
½ Nduja
1,5 dl aioli
500 g potet
2 ss olje
1 pakke Råtass Chorizo
1 neve ferske urter
Litt skivet spekemat fra Ask som passer, f.eks. jåla og slegge.
Litt brød og en grønn salat
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader. Del opp potetene i mindre biter og ha over litt olje og salt. Stek dem sprø og gyllen i ovnen i ca. 30 min.
Lag saus. Ha 1 flaske Ask pizzasaus i en liten gryte og kok opp. Ha i Djua og røkt paprikapulver. Server dette oppå potetene sammen med aioli og litt urter.
Stek Råtass Chorizo i små biter i en panne. Det er superdigg å dyppe brødet i væsken som oppstår!
Server med spekemat fra Ask, litt grønn salat og noe godt i glasset!
Oppskrift og foto: Josefin Linder