Hvit asparges med Nduja-hollandaise, gressløk og ristede solsikkefrø 2-4 pers Du trenger: Ca. 3 hvite asparges per person ¼ pakke Nduja 150 gram smør 3 eggeplommer 2 ss sitronsaft Salt og pepper 1 neve gressløk 2 ss ristede solsikkefrø Slik gjør du: Kok opp vann til aspargesen. Ha gjerne i litt eddik og sukker i kokevannet. Smelt smør og ha i litt Nduja. Rør godt sammen så Ndujan løser sig opp. Pisk sammen eggeplommer og sitronsaft i en bolle. Ha bollen over ett vann bad og pisk forsiktig in det smelta smøret. Pisk til det blitt en tykk saus. Smak av med salt og pepper. Sett til siden på ett lunt sted. Skrell aspargesen og skjer av noen cm lengst ned. Kok aspargesen i ca. 10 min. Server varm sammen med Nduja-hollandaise, gressløk og solsikkefrø Oppskrift og foto; Josefin Linder
Hvit asparges med Nduja-hollandaise
Publisert 08.05.2023 - Skrevet av Anne Marte Ruud Evang - [email protected]
Tags: asparges, hollandaise, nduja
populære produkter
Finn butikker
Ask produkter finner du også i en rekke delikatesse butikker over hele landet, søk under for å finne din nærmest butikk
KONTAKT OSS
ASK SPEKEHUS AS Musmyrveien 293520 Jevnaker ASK SPEKEHUS AS Musmyrveien 29
3520 Jevnaker 930 588 22 [email protected]