Dipp på Ndjua og yoghurt med grønnsaker og dill
Ingenting slår en god dipp. Raskt å røre sammen, med uendelige muligheter som topper de fleste måltid. Denne er helt smashing til retter av både svin og kylling. Er du i det late hjørnet er det bare å poppe en pose potetgull, så er du helt i mål.
4 pers
Du trenger:
½ pakke ASK Nduja
2 dl tykk yoghurt
Litt salt, pepper og olivenolje
4 stilker stangselleri
4 gulrøtter
1 agurk
1 bunt reddiker, litt blomkål eller brokkolini
1 neve friske urter, dill er godt!
Slik gjør du:
Bland sammen Nduja og yoghurt i en skål. Topp med litt salt, pepper og en god olivenolje-
Vask grønnsakene og del de opp i staver. Server sammen med Nduja-dipp!
Tips: Denne yoghurt-dippen er super god til grillet svin og kylling. Og superdigg til enkle potetgull med salt en varm sommerdag!
Oppskrift og bilde: Josefin Linder