Pinnekjøtt med naan, raita, mango og karriolje
Oppskrift på naan finner du her.
Renset pinnekjøtt, oppvarmet
1 moden mango, skåret i små terninger
Raita:
3 dl gresk yoghurt
1 dl finrevet agurk, renn av væske i sil
1 fedd hvitløk, finrevet
1 ss finhakket mynte
1 klype sukker
1 klype salt
kvernet pepper
1 ts sitronsaft + 1 ts finrevet sitronskall
Karriolje:
1/2 ts karripulver
1/2 dl nøytral olje
Kok kjapt opp olje og karri. Sett til side.
Lag raita. Ha den over i en skål og ringle litt karriolje over.
Varm pinnekjøtt innpakket i folie i ovnen eller stek pinnekjøttet i panne med litt olje.
Legg pinnekjøttet i en skål og ringle over litt karriolje.
Server med naan og mangoterninger.
Tekst og bilde av Helleskitchen.org