Pinnekjøtt med naan, raita, mango og karriolje

Oppskrift på naan finner du her.


Renset pinnekjøtt, oppvarmet
1 moden mango, skåret i små terninger

Raita:
3 dl gresk yoghurt 
1 dl finrevet agurk, renn av væske i sil
1 fedd hvitløk, finrevet
1 ss finhakket mynte
1 klype sukker
1 klype salt
kvernet pepper
1 ts sitronsaft + 1 ts finrevet sitronskall
Karriolje:
1/2 ts karripulver
1/2 dl nøytral olje

Kok kjapt opp olje og karri. Sett til side. 
Lag raita. Ha den over i en skål og ringle litt karriolje over.
Varm pinnekjøtt innpakket i folie i ovnen eller stek pinnekjøttet i panne med litt olje. 
Legg pinnekjøttet i en skål og ringle over litt karriolje. 
Server med naan og mangoterninger.

Tekst og bilde av Helleskitchen.org