Høsten er her, og ingenting gjør bedre for kropp og sjel enn å komme seg ut i den klare luften, fyre opp bålet og lage mat i naturen.

Du trenger til 2 pers:

½ Pablo snabb 

4 kokte poteter

2 kokte rødbeter

½ gul løk

1 fedd hvitløk 

200 g hodekål i store biter 

Salt og pepper

3 ss olje 

Slik gjør du:

Del opp Pablo i små terninger. Del opp poteter og rødbeter i grove biter. Ha alt i en stor matboks. Finstrimle løk og del opp kål i mindre blader. Finhakk hvitløk. Ha alt i matboksen sammen med 3 ss olje, salt og pepper. 

Ta med matboksen på turen og stek pytt-i-pannen gylden over åpen ild, i en jernpanne eller på et stormkjøkken eller primus. 

Smaker godt med smuldret fetaost, raspet ost eller en klatt majones 

GOD TUR!

Oppskrift og foto – Josefin Linder