Syltet rødløk er også et godt tilbehør på brødskiva. Men husk at dette kan sette smak og lukt på alt i matpakken, så ha det evt i en liten boks og legg det på skiva rett før du skal spise.
Det er så lett å sylte løk selv. Du skjærer en liten rødløk i tynne skiver. Bruk gjerne mandolin hvis du har.
Legg løkskivene i en bolle og press saften av 1/2 sitron over.
Dryss litt salt over (en liten klype).
Vend med en gaffel og la stå i en halvtimes før du heller av væsken som dannes i bunnen av skålen.
Kan oppbevares i lufttett boks en liten uke.
Syltet rødløk
Publisert 17.08.2020 - Skrevet av Kristoffer Evang - [email protected]
Tags: tilbehør
populære produkter
Finn butikker
Ask produkter finner du også i en rekke delikatesse butikker over hele landet, søk under for å finne din nærmest butikk
KONTAKT OSS
ASK SPEKEHUS AS Musmyrveien 293520 Jevnaker ASK SPEKEHUS AS Musmyrveien 29
3520 Jevnaker 930 588 22 [email protected]