Perfekte å ha med på tur eller i matpakken. Du kan lage horn eller pizzasnurrer. Det er helt opp til deg. 

Jeg har brukt ananas og Pablo, så du får bare skyte meg. Men jeg digger komboen ananas og chorizo. Faller ikke dette i smak, så kan du jo velge noe annet å matche med Pablo. 

Base oppskrift på flere typer saus og deig finner du som egne innlegg under oppskrifter her på hjemmesiden.

I oppskriften under er det brukt rød saus. Men husk, det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan mikse og trikse med alle de ulike variantene av både deig, saus og topping. Prøv deg frem og finn din favoritt!

Dette trenger du:

Ananasterninger (skjær dem ganske smått)
revet ost
oregano
Valg av spekepølse fra Ask Gård: Pablo (eller hvilken som hels annen spekepølse fra ASK)
Valg av saus: rød, kokt saus

Slik gjør du:

Form pizzaen til en sirkel. Del i seks trekanter og smør et tynt lag saus på midten. La kantene være urørt. Strø over ost, ananas og strimler av Pablo. Litt oregano på toppen og så begynner du å rulle fra ytterst og inn mot spissen på trekanten.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er pannepizza_L1960327-scaled-1-1024x689.jpg

La spissen ligge under slik at hornet ikke spretter opp under steking. Form til horn og knip sammen spissene på hornet slik at fyllet holder seg inne i hornet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er pannepizza_L1960329-scaled-1-1024x706.jpg
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er pannepizza_L1960330-scaled-1-1024x683.jpg

Ut på tur med varme pizza-horn i matboksen!

Tekst og foto: https://helleskitchen.org