Tortillapizza
Rester igjen etter tacoen? Bruk opp tortillaen, maisen, salsaen og andre ting på denne kjappe pizzaen laget av tortillalefse. Lefsen bli fort svidd, så følg med når du steker pizzaen. Den er perfekt å rulle sammen etter steking. Bruker du hvetetortilla vil du kunne skjære stykker av pizzaen og spise den stykke for stykke også.
Base oppskrift på flere typer saus og deig finner du som egne innlegg under oppskrifter her på hjemmesiden.
I oppskriften under er det brukt salsa, men du kan også bruke rød saus Og husk, det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan mikse og trikse med alle de ulike variantene av både deig, saus og topping. Prøv deg frem og finn din favoritt!
Dette trenger du:
Salsa eller rød kokt saus
revet ost
chili f.eks jalapeno
Mais
Løk
tacoskjell
Valg av spekepølse fra Ask Gård: Pablo (eller hvilken som hels annen spekepølse fra ASK)
Valg av saus: Salsa eller rød, kokt saus
Slik gjør du:
Smør salsa på tortillaen. Strø over litt ost, mais, Pabloskiver, løkskiver og chili. Stek og brekk tacoskjell over og litt mer salsa.
En-to-tre tacopizza!
Tekst og foto: https://helleskitchen.org