Vaffelpizza

Har du vaffelrøre igjen? Lag vaffelpizza. Den ultimate helgebrunsjretten. 

I oppskriften under er det brukt rød, ukokt saus. Men husk, det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan mikse og trikse med ulike varianter av saus og topping. Prøv deg frem og finn din favoritt!

Base oppskrift på flere typer saus finner du som eget innlegg under oppskrifter her på hjemmesiden.

Dette trenger du:

Vaffelrøre (rester eller lag ny røre uten så mye sukker)
Mozzarella
marinerte oliven
Valg av spekepølse fra Ask Gård: Passe (eller hvilken som helst annen spekepølse fra ASK)
Valg av saus: rød, ukokt saus

Slik gjør du:
Stek vaffel. Når vaffelen er nesten ferdig smører du litt saus på den ene halvdelen av vaffelen mens den ligger i jernet. Strø over mozzarella, spekepølse og oliven.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-8.png

Brett over vaffelen og stek videre til osten er smeltet. Del i tre og nyt. 

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-9.png

Enkelt, raskt og syndig godt 🙂

Tekst og foto: https://helleskitchen.org