Du trenger:
1 flaske Ask pizzasaus, sterk
Pasta til 4 pers
2 ss tomatpure
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
2 ss olje
½ dl vodka
1 burrata
1 dl kremfløte
1 dl pastavann
Salt og pepper
1 neve fersk basilikum
Slik gjør du:
Kok pastaen som anvist på pakken.
Finhakk løk og hvitløk. Surr det mykt i en panne sammen med litt olje. Ha i tomatpure og la den steke med noen minutter. Ha i vodka og la det koke i ca. 2-3 minutter. Ha i Ask Pizzasaus og fløte og la alt koke på lav varme mens du venter på at pastaen er nesten ferdigkokt. Ha pastaen i sausen og la den koke ferdig der. Spar ev. litt pastavann og spe med om du ønsker en tynnere saus.
Smak til med salt og pepper. Server med burrata, olivenolje og litt fersk basilikum!
Tekst og bilde: Josefin Linder